Elviria del Sol Feriehusformidling (FHF)

«Feriehusformidlingen» ble opprettet i 1988 med praktisk støtte fra (tidl.) Selmer-Furuholmen Oslo som et servicetilbud til eiere på deres nybyggede anlegg Elviria del Sol ved Marbella i Syd-Spania. Eierne er for det meste norske.

Det er over 300 eierfamilier som jevnlig benytter sine leiligheter på Elviria. Mange gjør bruk av FHF's diverse tjenester.

FHF ble opprinnelig startet for eierne, men har også etterhvert fått en meget omfattende kundeportefølje. Det viser seg at gjestene som oftest kommer tilbake, gang etter gang, og for hver gang med flere venner og familiemedlemmer. 
I tillegg til utleievirksomheten har vi siden 1988 formidlet salg av andeler, selveierleiligheter og hus i samme området, også dette til nordmenn.

Kundeservice

Mail er vårt mest effektive kommunikasjonsmiddel.  Vennligst bruk adressen eva-lill@elviria.no.

Elviria del Sol Feriehusformidling og Eiendom, kalt "Feriehusformidlingen" har telefon +47 952 28 032, men da alle tilbud og informasjoner uansett må gis skriftlig blir mailer prioritert og du får raskere svar og bedre service ved å sende en mail.    
Jeg er stort sett tilgjengelig på dagtid, men mengden henvendelser og våre servicedetaljer er svært omfattende og mail-listene er lange. Send mail når det passer, da jeg ofte svarer uavhengig av tidspunkt. 

Er du på anlegget kan du også komme i kontakt med meg via servicekontoret (Elviria Service. S.L.). Ikke forveksles med driftskontoret på den andre siden av gaten.   

Feriehusformidlingen gir informasjon om kjøp/salg og leie/utleie. Raskest svar får du om jeg allerede «i første runde» får vite:
For leie – Datoer, antall soverom, antall voksne/barn, barnas alder og eventuelle prioriteringer.

For kjøp – Andels- eller selveierleilighet (gjerne andelsnummer/periode for eget bruk) og antall soverom.

Velkommen skal du være!

Vennlig hilsen
Eva-Lill