Avstander

Det er ca. 5 minutter å til holdeplasser for buss både til Marbella og Fuengirola.
8 km til Marbella og noe lenger til Fuengirola.

I disse byene finner du alt du kan ønske deg av diskoteker, restauranter og nattklubber. Gamlebyen i Marbella er meget sjarmerende med sine lave hus, trange smug, butikker og restauranter. Her er det virkelig stemning om kveldene.  Så hva med en herlig lunch under trærne på «Appelsintorget» (Plaza de Los Naranjos)?
Vareutvalget i butikkene er enormt, og selvsagt finner du her de kjente "merkebutikkene".
De omliggende byer har også alle hver sin markedsdag.

En biltur til det merkelige Gibraltar tar ca. 1,5 time.  Her finner du bl.a. sydspissen "Point of Europe" med utsikt over til Afrika.

Reis også opp i fjellene og opplev de små, hvite landsbyene.
Til Granada tar turen 2-3 timer. 
Oppe i fjellene ligger også byene Coin, Mijas (den hvite byen), Ronda (byen ved stupet) og mange fler. Alle vel verd et besøk.
En dagstur til Marokko en opplevelse, men det anbefales å melde seg på en av de arrangerte buss-turene. Det er også turer med overnatting.

Puerto Banus ligger rett vest for Marbella og er den fasjonable lille byen vi i Norge flere ganger har sett på TV eller lest om i avisene.
Byen som tiltrekker seg berømtheter fra hele verden i selskap med arabiske prinser,  med og uten haremskvinner, men stort sett med sine luxusyachter og ditto biler.
Yachthavnen er eventyrlig.
De små butikkene her er alldeles lekre. Likeledes de fleste av de mange, mange små fortausrestaurantene.

Den spansk/norske forening og Den norske sjømannskirken i Fuengirola har i tillegg til kirkelige arrangementer også utflukter, spaserturer i fjellet, bussturer med lunch/ middag, konserter, foredrag osv. osv.