Velkommen til Elviria del Sol

 

Elviria del Sol ved Marbella, helt syd i Spania, er blant nordmenn Solkystens mest kjente og ettertraktede feriested. Bygget i 1985/86 av den norske entreprenøren Selmer-Furuholmen og jevnlig oppgradert. Området har ialt 18 arkitekttegnede hus, med 10 alt. 11 leiligheter i hvert hus, fordelt på 3 og 4 etasjer. Husene har atriumsløsning med beplantning i midten og er med få unntak eiet av nordmenn.

Eiendommen -

på ca. 50 mål er meget vakkert beplantet, har 2 tennisbaner, 1 svømmebasseng med en lengde på 37,5 meter, 1 noe mindre med svømmedyse og er oppvarmet i de fleste vintermånedene samt 1 eget for de minste.  Ved bassengen finner du dusjer, toaletter, solsenger og tennisbaner. Alt til gratis benyttelse for  beboerne.

Likeledes er der poolbar/restaurant for lunch, enkle og/eller elegante middager og små/store selskaper. Restauranten tilbyr mange forskjellige arrangementer både med og uten levende musikk.
På anlegget finnes også eksotiske vekster, blomster og frukttrær.

Anlegget er bevoktet om natten. Der er alarmknapper hvor man til enhver tid kan tilkalle vaktene. Også ved behov for lege/ambulanse.
I utkanten av eiendommen finnes supermarkeder, frisører, et stort antall koselige restauranter, bilutleie, banker m.m.

Leilighetene -

har høy standard og er pent innredet. De består av kombinert stue/spisestue, 1-3 soverom, 1-2 bad, separat eller barkjøkken, 1-2 møblerte terrasser. Der er varmekabler i badegulv, peis, internett og ordinær aircondition eller varmepumper i alle.

Leilighetene er fullt møblerte og utstyrt med servise, sengetøy, håndklær, kjøl/frys, farge-TV (satelitt-TV med flere kanaler, også norske) og vaskemaskin m.m.  Med få unntak er her også oppvaskmaskiner. Unntakene er i noen få av de minste, 1-sov., men også i disse finnes oppvaskmaskin i enkelte.

Servicekontoret

Elviria del Sol har eget servicekontor, Elviria Service S.L., (ESSL) som ledes av spanske Maria med assistent Ana. Begge engelsktalende og har jobbet med nordmenn i 30 år. På skiltet finner du igjen vår logo, Kontoret ligger i Hus 18, på hjørnet i ytterkant av selve anlegget, og må ikke forveksles med driftskontoret på den andre siden av gaten.
Servicekontoret har «ansvaret» for våre kunder og leilighetene under oppholdet. De sjekker leilighetene før ankomst/etter avreise, gir ut nøkler, leser av strømmåler, fakturerer forbruk og tar det økonomiske oppgjør før avreise.
De er også behjelpelige med andre praktiske- og økonomiske tjenester samt salg av aviser, utflukter m.m..